Seoul’s Hole: UTAA Collaborates with Students on Wooden Rest Space

Design, International
Thursday, January 9, 2014

(Courtesy UTAA)

Korean architecture firm UTAA collaborated with three architecture students at the University of Seoul (Lee Sang-myeong, Ha Ki-seong, Baek Jong-ho) to spruce up a campus parking lot.  The Rest Hole is created by wooden ribs installed into a largely vacant and underutilized space that lay at the base of a University dorm.
Read more

Filed Under: , , ,

Advertise on The Architect's Newspaper.

Submit your competitions for online listing.

Submit your events to AN's online calendar.



Copyright © 2015 | The Architect's Newspaper, LLC | AN Blog Admin Log in. The Architect's Newspaper LLC, 21 Murray Street 5th Floor | New York, New York 10007 | tel. 212.966.0630
Creative Commons License