Seoul’s Hole: UTAA Collaborates with Students on Wooden Rest Space

Design, International
Thursday, January 9, 2014
.
otaa_archpaper_01

(Courtesy UTAA)

Korean architecture firm UTAA collaborated with three architecture students at the University of Seoul (Lee Sang-myeong, Ha Ki-seong, Baek Jong-ho) to spruce up a campus parking lot.  The Rest Hole is created by wooden ribs installed into a largely vacant and underutilized space that lay at the base of a University dorm.
Read more

Filed Under: , , ,

Advertise on The Architect's Newspaper.

Submit your competitions for online listing.

Submit your events to AN's online calendar.




Archives

Categories

Copyright © 2014 | The Architect's Newspaper, LLC | AN Blog Admin Log in. The Architect's Newspaper LLC, 21 Murray Street 5th Floor | New York, New York 10007 | tel. 212.966.0630
Creative Commons License