Change At Wimbledon

Other
Monday, June 22, 2009
.

There’s a feeling of drastic change this year at the All England Lawn Tennis Club, home to the Wimbledon tennis tournament. Don’t worry, the players are still wearing all white and bowing and curtsying to the Queen. But when one looks upward from Centre Court they’ll see a new translucent, retractable roof, meant to keep away the rain that inevitably delays the matches every year. Read More

Advertise on The Architect's Newspaper.

Submit your competitions for online listing.

Submit your events to AN's online calendar.




Archives

Categories

Copyright © 2014 | The Architect's Newspaper, LLC | AN Blog Admin Log in. The Architect's Newspaper LLC, 21 Murray Street 5th Floor | New York, New York 10007 | tel. 212.966.0630
Creative Commons License